Stichting CCC Zorg - Thuis in Zorg

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Stichting CCC Zorg? Hebt u een dringende vraag en wilt u snel antwoord? Bel ons dan even op. Wij staan u graag te woord.

CCC Zorg vernieuwt het kwaliteitscertificaatCCC Zorg vernieuwt het kwaliteitscertificaat

Op 30 juli 2013 heeft Stichting CCC Zorg Midden-Brabant opnieuw het kwaliteitscertificaat behaald. Het gaat om het HKZ-certificaat voor de thuiszorg volgens de norm 2010. Dit certificaat bewijst dat Stichting CCC Zorg Midden-Brabant voldoet aan alle kwaliteitseisen en de protocollen en procedures in de organisatie goed heeft geborgd. Ons certificaat heeft betrekking op de Verzorging, Verpleging en Begeleiding. De auditors waren vol lof over de wijze waaropStichting CCC Zorg Midden-Brabant de ontwikkelingen bijhoudt. Op 26 mei 2015 heeft KIWA weer de jaarlijkse audit gehouden. Hierbij is geconstateerd dat Stichting CCC Zorg Midden-Brabant aan de normen en eisen voldoet.

29-05-2015

« overzicht nieuwsberichten