Stichting CCC Zorg - Thuis in Zorg

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Stichting CCC Zorg? Hebt u een dringende vraag en wilt u snel antwoord? Bel ons dan even op. Wij staan u graag te woord.

ToelatingToelating

Stichting CCC Zorg Midden-Brabant†heeft sinds†2006 een AWBZ toelating voor de functies†persoonlijke verzorging, verpleging, (ondersteunende) begeleiding. Sinds de wetswijziging per 1 januari 2015 heeft Stichting CCC Zorg Midden-Brabant een contract met alle Zorgverzekeraars voor het bieden van wijkzorg en overbruggingszorg (ZVW en WLZ). Daarnaast is er met de gemeenten in de regio een afspraak gemaakt over begeleiding en verzorging in het kader van de WMO. De zorg wordt geboden volgens een hoge kwaliteitsstandaard waarbij de wens van de cliŽnt uitgangspunt is voor de zorgverlening.
Onze AGB-code is 75750698

Telefoonnummers CCC Zorg: