Stichting CCC Zorg - Thuis in Zorg

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Stichting CCC Zorg? Hebt u een dringende vraag en wilt u snel antwoord? Bel ons dan even op. Wij staan u graag te woord.
Lees verder

Stichting CCC Zorg Midden-BrabantStichting CCC Zorg Midden-Brabant

Wij begrijpen dat u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Met de juiste verzorging of verpleging bij u thuis is dat ook mogelijk. CCC Zorg biedt verschillende mogelijkheden voor zorg bij u thuis. Samen met u, uw mantelzorger en familie zorgen wij ervoor dat u veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Heeft u hulp nodig bij uw persoonlijke verzorging? Of heeft u door een ziekte of aandoening verpleegkundige zorg nodig? Dan komt u in aanmerking voor thuiszorg van CCC Zorg. Wij bieden de zorg die u nodig heeft bij u aan huis. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. Wij bieden verzorging, verpleging en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het douchen of in bad gaan, hulp bij het aantrekken van steunkousen, het aanleggen van een blaascatheter, wondzorg en alle diversiteiten binnen de thuiszorg. Via diverse wegen kan de zorg bij ons worden aangemeld, het gebeurd via de ziekenhuizen, revalidatie afdelingen, maar ook u zelf kunt zorg aanvragen waar nodig. In sommige gevallen heeft u daarvoor een indicatie nodig van het C.I.Z of toestemming van de W.M.O van de gemeente waar u woonachtig bent.


Toelating

Stichting CCC Zorg Midden-Brabant een erkende instelling voor wijkzorg en thuisbegeleiding in de regio Midden-Brabant

lees verder

Regio's

Stichting CCC Zorg Midden-Brabant is actief in het verzorgingsgebied van Zorgkantoor Midden-Brabant.

lees verder

Jaarverslag

Volgens de richtlijnen van het Jaardocument Maatschappelijke Richtlijnen Zorg wordt het jaarverslag opgesteld van Stichting CCC Zorg Midden-Brabant.

lees verder

Leveringsvoorwaarden en klachtenregeling

Stichting CCC Zorg Midden-Brabant hanteert leveringsvoorwaarden en kent een klachtenregeling.

lees verder


Telefoonnummers CCC Zorg:
Stichting Midden-Brabant 013-5810281